Foraje geotermice


Foraje geotermice

Pentru forajele geotermice, avem cele mai mici preţuri dacă se comercializează pompa de căldură de la Terra Resources, fiind importatori oficiali ai fabricii Ecoforest.

Terra Resources execută lucrarea de foraje geotermice cât şi introducerea colectoarelor în foraj, mufarea acestora prin electrofuziune şi conexiunea lor până la distribuitorul central.
Pentru functionarea corecta a unei pompe de caldura si atingerea unui COP cat mai mare, este foarte important sa se respecte metodologia de calcul a adancimii forajului, a diametrului colectorului simplu sau dublu cat si a distantelor dintr foraje in cazul in care sunt necesare mai multe raportate la numarul de kW/h a pompei de caldura instalate.
Principalul avantaj faţă de celelalte sisteme cu burghiu, noroi bentonitic sau alte sisteme artizanale, este acela că utilajul din dotarea noastră "HARDAB 5000", este unul dintre cele mai performante din lume, lucrează în regim uscat cu ciocan de fund prin rotopercuţie cu o presiune de 30 atm. Astfel, procesul de execuţie al forajului nu necesită utilizarea apei sau a altor substanţe pentru forare. Aerul introdus în foraj prin coloana de prăjini scoate la suprafaţă detritusul fiecărui cm forat, fapt ce duce la identificarea tipului de sol şi a momentului în care se străpunge o pânză de apă în timp real.

Forăm în ORICE TIP de sol, cu o capabilitate de a fora aproximativ 200 ml/zi ÎN ROCĂ.

Adâncime maximă: 200 m
Diametru mic: carotat ø 138,7 mm. Acesta va fi tubat cu PVC PN10 cu diametrul ø 90 mm.
Diametru mare: carotat ø 167 mm. Acesta va fi tubat cu PVC PN10 cu diametrul ø 125 mm.
Având o experienţă de 10 ani în domeniul forajelor şi dispunând de o tehnologie de ultimă oră, Terra Resources este soluţia dumneavoastră.
ALEGEŢI SĂ LUCRAŢI FĂRĂ INTERMEDIARI. ALEGEŢI PROFESIONIŞTI PENTRU INVESTIŢIA DUMNEAVOASTRĂ. ALEGEŢI TERRA RESOURCES.

Vizualizează Video