Servicii

Instalații termice

01
Dimensionare și proiectare sistem termic
Prin evaluarea necesarului termic de la nivelul unei clădiri, specialiștii Terra Resources optează pentru implementarea, în concordanță cu preferințele clientului, ale unui anumit tip de echipament.
02
Instalare pompe de căldură Ecoforest
Cu o experiență de peste 10 ani în implementarea proiectelor de pompe de căldură Ecoforest, resursa umană de la Terra Resources se va asigura de o funcționare la standarde ridicate de performanță a sistemului de încălzire.
03
Realizarea completă a instalațiilor termice din camera tehnică
Datorită profesionalismului Terra Resources, clienții ne solicită expertiza și pentru realizarea instalațiilor termice de la alte branduri. Totalitatea activităților de proiectare, dimensionare și suport în achiziție pot fi executate de către noi.
04
Mentenanță și reparații a instalației termice
După câțiva ani de funcționare, micile avarii pot apărea iminent. Echipa Terra Resources realizează serviciile de mentenanță, recomandabil de 2 ori pe an pentru o impecabilă funcționare a sistemului

SERVICII TERRA RESOURCES

Foraje

Execuție foraje

Expertiză tehnică foraje

Echiparea forajelor cu sisteme de pompare

Contacteză-ne cu încredere!

Terra Resources este o companie cu vechime pe piață, care pune la dispoziția clienților atât pompe de căldură Ecoforest, cât și serviciile complementare pentru punerea acestora în funcțiune! Calitatea și fiabilitatea sunt două caracteristici cheie pe care le maximizăm în permanență

TERRA RESOURCES

Alte servicii speciale

Terra Resources este mai mult decât o companie! Este un grup de experți care transformă implicațiile sistemului de încălzire într-o soluție optimizată și personalizată pentru fiecare client. Mulțumirea finală a clientului este ceea ce contează cu adevărat pentru noi și pentru munca noastră! Astfel, pentru toți acei clienți care nu identifică timpul necesar pentru a identifica soluția optimă de încălzire, Terra Resources vine cu o complementaritate bine definită: furnizarea de pompe de căldură Ecoforest respectiv, servicii integrale aferente.

Și asta nu este tot! Pentru că am sesizat o nevoie tot mai mare în piață de servicii diversificate, ne-am specializat și pe următoarele paliere de activitate:

Realizarea instalațiilor termice din interiorul clădirii

Proces complex și vital pentru utilizarea unui sistem de căldură, instalațiile termice din interiorul clădirii presupun o serie de activități precum: proiectare și definire materiale de utilitate, instalare conducte și conectare la surse de energie, testare, punere în funcțiune. Indiferent că executăm sistemul de încălzire în pardoseală sau racordarea radiatoarelor, specialiștii Terra Resources vor identifica soluțiile optime pentru implementare!

Execuții de construcții

Funcționarea unui sistem de încălzire presupune realizarea unor construcții de varii dimensiuni precum camera tehnică. Dacă nu dețineți un astfel de spațiu (la fel și în cazul camerelor pentru sistemele de pompare), specialiștii de la Terra Resources se vor ocupa de proiectarea și realizarea acestora, în acord cu prevederile legale asociate construcțiilor.

Execuții de cămine de vizitare

Căminele de vizitare au un rol major în asigurarea mentenanței instalațiilor. În vederea realizării acestora, echipa Terra Resources realizează activități specifice, de la proiectare și excavare până la etanșare, documentare sau testare. Proiectele pompelor de căludură implică o serie de activități de realizare, iar noi ne asigurăm că le putem gestiona în integralitate!

Instalații electrice

Conectivitatea la rețeaua electrică a sistemului de pompe de căldură este esențială în funcționare. Fiecare echipament are propriile caracteristici tehnici privind realizarea conectivității și prin urmare, pentru a finaliza un proiect cu pompe Ecoforest sau de la alți producători, gestionăm echipamente specifice, adaptate locației și dimensiunii lucrării.

Lucrări de excavare

Lucrările de excavare în vederea implementării pompelor de căldură au roluri multiple. Se pot realiza analize geologice pentru a determina tipologia de sol, dar în același timp, se poate îndepărta sistematic solul pentru a pregăti viitoarea fundație. Indiferent de stadiul de realizare al proiectului, compania Terra Resources deține toate utilajele necesare pentru a realiza lucrarea, chiar și acolo unde solul este dur sau semi-dur.

Eliminarea detrisului de foraj

Această tipologie de lucrare este utilizată în concordanță cu fluidul de foraj pentru anumite tipologii de soluri și are rolul de a asigura sustenabilitatea acțiunii de forare.

Montaj de panouri fotovoltaice

Panourile fotovoltaice pot genera necesarul de energie electrică pentru funcționarea întregului sistem aferent pompei de căldură. Prin montajul acestora vă puteți asigura atât necesarul de curent electric pentru diverse activități de la nivelul construcției, cât și funcționarea sistemului de căldură. Este important ca după o analiză particulară, să se stabilească natura întregului sistem fotovoltaic, on grid sau off grid.

Altele

Specialiștii de la Terra Resources realizează și alte acțiuni suplimentare, care nu sunt prevăzute în această listă, totul pentru a asigura buna funcționare a pompei de căldură. Este important ca viitorii clienți să înțeleagă implicațiile unui astfel de sistem, dar și anvergura acestuia din punct de vedere al documentelor implicate. Cu Terra Resources veți avea un partener de nădejde care vă va eficientiza resursele financiare avute la dispoziție!

Informații adiționale servicii Terra Resources

Societatea Terra Resources execută totalitatea serviciilor ce țin de instalații termice, maximizând eficiența. Se lucrează atât cu pompele de căldură comercializate sub brandul Ecoforest, cât și cu soluțiile identificate de către clienți pe servicii targetate (nu punem noi în funcțiune pompa de caldură, acest lucru fiind necesar a fi executat de un reprezentat al echipamentului). Acestă flexibilitate are rolul de a oferi tuturor clienților soluții adaptate, în tandem cu propriile nevoi. Calculul necesarului termic, stabilirea indicatorilor de performanță, dar și oferirea unor servicii de mentenanță la înalte standarde de calitate exprimă ceea ce Terra Resources implică: seriozitate, management eficient al timpului și reziliență.